Matematik

Plzz hjælp haster

02. november 2012 af Haider7

Efterlønsbidraget forudsættes betalt årligt og ultimo september. Bidraget er fradrags-berettiget ved opgørelsen af årets skattepligtige indkomst, og skattebesparelsen er 30% af bidraget.

Har man eksempelvis et efterlønsbidrag på 5520 kr. Skal man så indbetale et efterlønsbisdrag på: 5520*0,7 = 3864 kr


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2012 af mathon

 

                                                         du skal indbetale                 kr    5520
men får
            senere en skattebesparelse
                                                         på (5520 kr)·0,30 = 1656    kr    1656

nettobetalingen bliver
                                                         så (5520 kr)·0,70 =             kr    3864


Skriv et svar til: Plzz hjælp haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.