Matematik

hjæælp :-)

02. november 2012 af Tvigga (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej jeg går i 8. klasse! jeg sidder med en matematik blækregning og skal finde ud af hvor mange liter vand jeg skal bruge for at fylden en pool op. Poolen har målende 29,6 m lang, 11,6 m bredt og 2,6 m dybt.

hvordan skal jeg gøre?

Tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2012 af Dontblame (Slettet)

benyt at 1 dm3 = 1 L


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2012 af mette48 (Slettet)

rumfang = længde * bredde * højde

start med at lave målene om til dm.   1m=10dm, så får du resultatet i dm3 , 1dm3=1 l


Skriv et svar til: hjæælp :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.