Matematik

Bestem C i trekant

04. november 2012 af xxx007xxx (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej håber på lidt hjælp til denne opgave :)

 

Om trekant ABC oplyses, at C er stump, a=5, b=8 og at trekantens areal er 10. Bestem C.

 

Skal jeg finde siden c og derefter gøre brug af cosinus? Kan jeg finde længden af siden c ud fra de givne oplysninger?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2012 af nielsenHTX

brug at arealet af en vilkårlig trekant fx er givet ved

A=½a*b*sin(C)


Skriv et svar til: Bestem C i trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.