Matematik

Procent

04. november 2012 af Weng1304 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Hjæææælp

Et almindeligt postkort måler 14*9 cm.
Frimærket måler 2*3 cm.
Hvor mange procent udgør frimærket af hele kortets areal?

Tak på forhånd

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2012 af stinependix (Slettet)

14*9 =126 cm^2

2*3 = 6 cm^2

100/126*6 = 4,76%


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.