Matematik

Retvinklet trekant, hjælp :(

04. november 2012 af Mumi95 (Slettet)

I en retvinklet trekant er:

a= 17

Vinklen B = 45.3 grader
 

- Beregn de øvrige sider... ?

 

jælp mig, tak. Det haster med opgaveaflevering, mange1000 tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. november 2012 af stinependix (Slettet)

Du har tre oplysninger a=17 B=45,3 grader så kender kender du også C=90 grader og så A=44,7

for at beregne c=a/Sin(A) eller c=b/Cos(A)

for at udregne b=c*Cos(A)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2012 af mathon


Skriv et svar til: Retvinklet trekant, hjælp :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.