Matematik

Hjælp

04. november 2012 af Eksamen12 (Slettet)
Hvordan trækker man 50% fra 200 ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2012 af Mount (Slettet)

Man siger: 0,5*200

Men i dette tilfælde vil det give svaret men normalt, lad os nu sige at det var 25%. Så skal du sige 0,25*200= 50

og derefter trække det fra de 200 og så får du hvor meget 25% af 200 er.

Håber du forstod :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2012 af SuneChr

50% = 1/2

200 - 1/2 = 1991/2


Svar #3
04. november 2012 af Eksamen12 (Slettet)

Tak tak ;)

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. november 2012 af mette48 (Slettet)

#2 det er noget vrøvl


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. november 2012 af SuneChr

# 4

Nej da. Ikke på den måde # 0 har formuleret sit spørgsmål. Da kan svaret ikke være anderledes.


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.