Matematik

randers regnskov

05. november 2012 af mervedag (Slettet) - Niveau: 10. klasse

her er opgaven:

2827m2 af sydamerikakuplens overflade består af glas

hvor stor procentdel af sydamerikakuplens overflade består af glas?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Beregn forholdet mellem arealet af glasdelen og hele kuplens overfladeareal.


Svar #2
05. november 2012 af mervedag (Slettet)

radius er 252

er det så               O=4x3,14x252 =7850 ??


Svar #3
05. november 2012 af mervedag (Slettet)

altså jeg mener skal man bruge funktionen O= 4 x pi x r2 ?

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Mener du, at radius i kuplen er 25 eller 252 ? Da du ikke har formuleret hele opgaven, gætter jeg på at der er tale om en kuppel formet som en halvkugle med en radius på r = 25m . Kuplens overfladeareal er da

O = (1/2)·4π·r2 = 3927m2


Skriv et svar til: randers regnskov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.