Matematik
Gamle mål
06. november 2012 af
2tal (Slettet)
Hej
Jeg har en opgave, hvor jeg skal finde ud af:
1. Hvor mange kvadratalen er en kvadratmeter?
Og
2. Hvor mange tds er en ha?
Oplysninger:
1 tds(tønder sæde) er 10000 kvadratalen.
1 ha(hektar) er 10000 kvadratmeter.
1 alen = 62,8 cm
Håber i kan hjælpe.
Jeg har en opgave, hvor jeg skal finde ud af:
1. Hvor mange kvadratalen er en kvadratmeter?
Og
2. Hvor mange tds er en ha?
Oplysninger:
1 tds(tønder sæde) er 10000 kvadratalen.
1 ha(hektar) er 10000 kvadratmeter.
1 alen = 62,8 cm
Håber i kan hjælpe.
Svar #2
06. november 2012 af mette48 (Slettet)
1 alen = 62,8 cm = 0,628 m
1 meter= 1/0,628 alen
1 m2 =( 1/0,628 alen)2
1 ha(hektar) er 10000 m2 = 10000 *( 1/0,628 alen)2 = 10000 *( 1/0,628 )2/10000 tds
Skriv et svar til: Gamle mål
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
