Matematik

andengradsligninger

07. november 2012 af MatildeB94 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem den sammenhæng der er mellem tallene a og c, når andengradsligningen

ax^(2)+2x+c=0, a≠0

har netop én løsning.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2012 af mathon

 

                                    d = 22 - 4·a·c = 0


Skriv et svar til: andengradsligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.