Matematik

Multivariable, retningsafledede

07. november 2012 af YesMe (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

"En C1-funktion f(x,y) har den retningsafledede f'(a;r) = 2 i retningen r = (1, -2) i et indre punkt a af sin definitionsmængde. Hvilken af følgende vektorer kan være ∇f(a)? [...]"

Hvordan regner man det ud? Jeg er ret sikker på, det har noget med det her at gøre; f'(a;r) = ∇f(a) • r.


Svar #1
07. november 2012 af YesMe (Slettet)

Jeg tror nu ikke det er muligt at svare på det her spørgsmål, når der ikke er oplyst valgmuligheder, man kan sammenligne med. Ikke?


Skriv et svar til: Multivariable, retningsafledede

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.