Matematik

A og b hjælp!!

07. november 2012 af LKJ123 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Har disse 3 a og b regninger og har virklig bruf for hjælp 

a=4 b=-3

1.3a + 4b 

Har fået den til 0?

2.3(a-b)

3. a(2 i potens) + b(2 i potens)

Hjælp 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Man skal beregne de tre udtryk, når man indsætter værdierne for a = 4 og b = -3:

1. er korrekt

2. Prøv så 3·(a-b) = 3·(4 - (-3)) = ...

3.  a2 + b2 = 42 + (-3)2 = ...


Svar #2
07. november 2012 af LKJ123 (Slettet)

Så 

2 er: 9?

3 er: 7?

Tak:)


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. november 2012 af hbhans (Slettet)

1)          1.3*a + 4*b = 1.3*4 + 4*(-3) = 5.2 + (-12) = -6.8

2)           3*(4 - (-3)) = 3*(4 +3) = ?

3)           42 + (-3)2 = ?


Svar #4
07. november 2012 af LKJ123 (Slettet)

#3


1)          1.3*a + 4*b = 1.3*4 + 4*(-3) = 5.2 + (-12) = -6.8

2)           3*(4 - (-3)) = 3*(4 +3) = ?

3)           42 + (-3)2 = ?

 

Det forestår jeg ikke:/


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. november 2012 af hbhans (Slettet)

#4

Det var meningen at du selv skulle regne de anførte udtryk ud når du har set udregningen af det første udtryk.


Svar #6
07. november 2012 af LKJ123 (Slettet)

Ja men giver 2 ikekr 25 

og  opg nr 3: 7?


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Der står ikke 1.3·a + ... men 3·a + ...    .            "1." er opgavens nummer.

#6

Nej, disse resultater er ikke korrekt.

2.   Udregn    3·(4-(-3)) = 3·(4+3) = 3·7 = ...

3. Husk, at 42 betyder 4·4 , og (-3)2 betyder (-3)·(-3) , dvs

42 + (-3)2 = 4·4 + (-3)·(-3) = ...


Svar #8
07. november 2012 af LKJ123 (Slettet)

2. = 21?

3.= 4?

Passer det ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #9
07. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#8

Nej. Genlæs svaret i #7

42 + (-3)2 = 4·4 + (-3)·(-3) = 4·4 + 3·3 = ...


Svar #10
07. november 2012 af LKJ123 (Slettet)

Så må det være 25?

Passer nr 2 med 21?


Brugbart svar (0)

Svar #11
07. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#10

Ja. og ja .


Svar #12
07. november 2012 af LKJ123 (Slettet)

Tak og tak:)


Skriv et svar til: A og b hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.