Matematik

Reducering-hvordan?

07. november 2012 af LKJ123 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 

Reducering hat aldrig været min stærke side:/

Og har derfor brug for hjælp til følgende opgaver

1. 4x-4 + 3x-4

Har fået den til 7x-8 passer det?

De to næste er  svære, og aner virklig ikka hvordan man gør

2 (2x-4y)  gange  3+4y

3 (x+3) - (x-3)

 

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2012 af hesch (Slettet)

1. er rigtig.

2.  (2x-4y) * ( 3+4y ) = 2x*3 + 2x*4y - 4y*3 - 4y*4y =   Kom med et forslag

3. (x+3) - (x-3) =  x+3 -  x + 3 =  Kom med et forslag


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2012 af mette48 (Slettet)

1) ok

2) (2x-4y) * 3+4y   der er ikke parentes om 3+4y vel

3 skal ganges med begge led inde i parentesen

    træk sammen

3) (x+3) - (x-3)  plus parentesen kan bare fjernes medens du skal skifte alle fortegn inde i -parentesen samtidig med at du fjerner den

     træk sammen


Svar #3
07. november 2012 af LKJ123 (Slettet)

 

Nr.2Nej ingen parentes Er det så 2x * 3? 

Nr 3? 6x?

 


Svar #4
07. november 2012 af LKJ123 (Slettet)

Hallo?


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. november 2012 af hesch (Slettet)

#3:  Nej, da,  ikke 6x  men 6.


Svar #6
07. november 2012 af LKJ123 (Slettet)

Okay, tak:)


Skriv et svar til: Reducering-hvordan?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.