Matematik

Hjælp til Ligning

07. november 2012 af odden (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej.

 

Jeg vil meget gerne have hjælp til denne ligning.

8-(3+x) + 10x = √100 * x

Jeg får det til at give et kommatal: 3,8

Men det passer ikke.

 

Håber i kan/vil hjælpe mig. 

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. november 2012 af mette48 (Slettet)

8-(3+x) + 10x = √100 * x

8-3-x+10x=10x

5-x=0

x=5


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. november 2012 af Kulka1 (Slettet)

8-3-x+10x=10*x <=>5+9x=10*x <=> 5=x


Svar #3
07. november 2012 af odden (Slettet)

Mange tak for hjælpen! :-D

 


Svar #4
07. november 2012 af odden (Slettet)

Har lige en ligning mere.

13x = (4+x)2 - 3x + (4 - x)2

Jeg har forsøgt, men det giver ikke mening.

Håber i vil hjælpe! :-)

 

 


Skriv et svar til: Hjælp til Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.