Matematik

ligninger i kordinatsystem

07. november 2012 af XX88XX (Slettet) - Niveau: C-niveau

Ved I hvordan man tegner disse 4 ligninger ind i et kordinatsystem som linjer?

a)  y1 = 1/2 x + 2

b) y2 = -x+4

c) y3 = 1/2 x + 4

d) y4 = -x+6

 


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Har du intet lært af dine tidligere spørgsmål her? Du bliver ved med at spørge om den samme slags opgave.


Skriv et svar til: ligninger i kordinatsystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.