Matematik

fortegnvaretion

11. november 2012 af krededk123 (Slettet)

Hej jeg skal lave fortegnsvaretionen for 2^x, hvordan gør jeg det? er helt på bar bund :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Funktionen 2x er en eksponentialfunktion. Der gælder 2x > 0 for alle x .


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. november 2012 af mathon

 

          f(x) = 2x =  eln(2)·x > 0


Svar #3
11. november 2012 af krededk123 (Slettet)

Forklaring, altså jeg går ud fra jeg skal sætte det ind i et fortegnsvaretionsskema?

X ------------------------------------------->


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. november 2012 af mathon

der er ingen fortegnsvariation
for f(x)
 

        fortegnet er konstant   +

ej heller
        for
                   f '(x) = ln(2)·2x > 0 hvorfor f(x) er konstant voksende


Svar #5
11. november 2012 af krededk123 (Slettet)

okay tak for svaret forstår det nu :)


Skriv et svar til: fortegnvaretion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.