Matematik

massefylde

11. november 2012 af alicedrips (Slettet) - Niveau: 10. klasse

hvis jeg har vands massefylde i g/cm3, hvordan regner jeg det så om til kg/m3 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2012 af peter lind

1g = 1/1000 kg = 10-3 kg 1 cm= 0.01 m   1cm3 = (0,01m)3 =10-6 m3  så 1g/cm3 =  10-3kg/10-6m3 = 103 kg/m3


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. november 2012 af mette48 (Slettet)

1 m3 = 100cm*100cm*100cm=1000000 cm3

som har massen 1000000 g = 1000 kg

1 m3 har massen 1000 kg

massefylde er 1000 kg/m3


Skriv et svar til: massefylde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.