Fransk

"det er" på fransk?

11. november 2012 af christinajensen97 (Slettet)

Jeg er lidt i tvilv om  "det er" hedder "c'est" eller "il y a"?

Jeg skal skriver: jeg tror det er efterår = Je crois c'est/il y a automne

 

- Christina


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. november 2012 af Lillyn (Slettet)

c'est= Det er

il y a= Der er

Je crois que c'est l'automne.


Svar #2
11. november 2012 af christinajensen97 (Slettet)

Tak! :-)


Skriv et svar til: "det er" på fransk?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.