Matematik

Maple...

20. september 2005 af gorilla (Slettet)
Hej jeg skulle spørger fra en kammerat om der var nogen herinde der havdekendskab til Maple?

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

Det har jeg sådan nogenlunde.

Svar #2
20. september 2005 af gorilla (Slettet)

så skal jeg hører om du ved hvordan manpåviser /beregner øhhh.. eller hvad det nu hedder om man kan udtage fx 5 vektorer fra nogle givne vekotorer der udspænder R^n...

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

Jeg forstår ikke hvad du spørger om. Prøv at formuler dit spørgsmål klarere.

Svar #4
20. september 2005 af gorilla (Slettet)

altså hvis man har vectorene:
v1=(1,2,3,4)
v2=(4,3,2,1)
v3=(9,8,7,6)
v4=(5,6,4,3)
kan så af dem udtage 4 vektorer der udspænder R^4...jeg håber det blev klarer

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. september 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

Det kan din kammerat godt få Maple til at undersøge, men det er da langt hurtigere at gøre det med papir og blyant!

Brugbart svar (0)

Svar #6
20. september 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

#4: nu vil jeg lige gøre dig opmærksom på, at da du jo kun har fire vektorer i dette eksempel, er det ikke muligt at udtage fire fra en mængde bestående af fem vektorer!

Skriv et svar til: Maple...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.