Matematik

Stamfunktion

12. november 2012 af anym (Slettet)

Hej

 

Jeg skal undersøge om g(x)=4+2x+x^5 er en stamfunktion til funktionen f(x)=3+5x^4

 

Kan det passe at det ikke er stamfunktionen da jeg får det til?

 

4x+x^2+5x^4


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2012 af lfdahl (Slettet)

Hvad får du når du differentierer den postulerede stamfunktion?

altså: g´(x) =...


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2012 af lfdahl (Slettet)

g´(x) = 2 + 5x4 ≠ f(x)


Skriv et svar til: Stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.