Matematik

Differetiering

12. november 2012 af Mathon23 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har en opgave, hvor man skal differentiere: f(x) = 2x^2+5x

Jeg har skrevet: f´(x)=4x+5x Kan det mon passe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2012 af mathon

    ikke helt

 


Svar #2
12. november 2012 af Mathon23 (Slettet)

Skal jeg lave den om til en brøk og skrive det hele under og opløftet i 2. ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2012 af lfdahl (Slettet)

f´(x) = 4x + 5 - du har bare glemt at differentiere det sidste led


Svar #4
12. november 2012 af Mathon23 (Slettet)

Når okaj :) tak for hjælpen


Svar #5
12. november 2012 af Mathon23 (Slettet)

Hvad med når der fx: står 7 alene bliver det så til 0 ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. november 2012 af lfdahl (Slettet)

enhver konstant bliver til 0 ved differentieringen


Svar #7
12. november 2012 af Mathon23 (Slettet)

Super tak


Skriv et svar til: Differetiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.