Matematik
Differentialkvotient
20. september 2005 af
Sathya (Slettet)
Hej,
Jeg har virkelig brug for noget hjælp.
opgaven lyder:
Linjen med ligningen 4y=4x + a er tangent til grafen for f(x)=kvadr.x . Bestem a.
Ved ikke hvordan jeg skal løse opgaven. Håber at nogen kan hjælpe.
Jeg har virkelig brug for noget hjælp.
opgaven lyder:
Linjen med ligningen 4y=4x + a er tangent til grafen for f(x)=kvadr.x . Bestem a.
Ved ikke hvordan jeg skal løse opgaven. Håber at nogen kan hjælpe.
Svar #1
20. september 2005 af Dominik Hasek (Slettet)
1) Isoler y i tangentligningen.
2) Differentier f.
Prøv nu selv herfra.
2) Differentier f.
Prøv nu selv herfra.
Svar #2
21. september 2005 af Sathya (Slettet)
Okay...
Men det er jo her hvor problemet ligger. Vi er først lige startet på det her emne...og jeg har ikke rigtig forstået det. Hvordan skal man differentier f? :-/
Men det er jo her hvor problemet ligger. Vi er først lige startet på det her emne...og jeg har ikke rigtig forstået det. Hvordan skal man differentier f? :-/
Skriv et svar til: Differentialkvotient
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
