Matematik

Betydning af koefficienterne a, b, c andengradspolynomium

14. november 2012 af fabrine (Slettet)

Jeg har fået til opgave at lave øvelse 2,11:
http://gymportalen.dk/hvadermatematikbibogudkommertilskolestart/6891
Og vil simpelthen bare høre om jeg har fået de rigtige svar:
1 graf) a = +, b = -, c = +

2 graf) a = -, b = +, c = +

3 graf) a = +, b = +, c = -

4 graf) a = -, b = +, c = -

Det ville være super dejligt hvis i gad at hjælpe!!! :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2012 af mette48 (Slettet)

Du må skrive opgaven her, hvis vi skal kunne svare på dit spørgsmål


Svar #2
14. november 2012 af fabrine (Slettet)

Jeg har linket opgaven da jeg mente det ville være nemmere - da man kan se billederne hvilket er virkelig relevant for den her opgave :-) Du kan lige få linket igen: 

www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCIQFjAA&url=http://gymportalen.dk/hvadermatematikbibogudkommertilskolestart/6891&ei=G7efUNjkNo6FhQfN0oH4Dg&usg=AFQjCNHXvoP0lGWc4kF6QAhNuen1rP5Nqg&sig2=X6-heyE4iCE9vHiya3CQLA

Og det var øvelse 2,11 :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2012 af mathon

Kap_02_14

 

1)
        a>0    b<0    c>0


2)
        a<0    b>0    c>0


3)
        a>0    b>0    c<0


4)
        a<0    b>0    c<0


Svar #4
14. november 2012 af fabrine (Slettet)

TAAAAAAAK 
- Ved desværre ikke hvordan man vedhæfter billeder :///

 


Skriv et svar til: Betydning af koefficienterne a, b, c andengradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.