Biologi

Cellens størrelse!

14. november 2012 af rikke0505 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvad er en celles størrelse i mm? Der står at den celle jeg skal forklare hvad er i mm er ca. 15 um i diameter. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. november 2012 af exutu (Slettet)

m = 1 meter

mm = 10^-3 meter

µm = 10^-6 meter

nm = 10^-9 meter

pm = 10^-12 meter

 

Altså kan du sige at: 15µm = 15*10^-6 meter = 15*10^-3*10^-3 meter = 15*10^-3 mm


Skriv et svar til: Cellens størrelse!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.