Matematik

Arealet imellem

15. november 2012 af matematikNooben (Slettet) - Niveau: A-niveau

f(x)=√x og g(x)=x^3.. Nogen som kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2012 af mette48 (Slettet)

find først de to grafers skæringspunkter

Areal = ∫ba f(x)dx

a og b er grafernes skæringspunkter

Arealet mellem grafern er Arean(f(x))-Areal(g(x))


Skriv et svar til: Arealet imellem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.