Matematik

Reducer (a+b)^2 -2a(a+b)

18. november 2012 af sexysofie (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der ikke lige nogle der kan hjælpe mig med

Reducer (a+b)^2 -2a(a+b)

 

har ik helt styr på kvadratsætningerne 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2012 af grænseværdi (Slettet)

 (a+b)2 = a2 + b2 + 2ab

kvadratet af en to-leddet størrelse er lig med kvadratet på første led plus kvadratet på andet led plus det dobbelte produkt


Svar #2
18. november 2012 af sexysofie (Slettet)

ja men forstår det ik :(


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. november 2012 af grænseværdi (Slettet)

  (a+b)2 - 2a(a+b)

  = a2 + b2 + 2ab - 2a2 - 2ab

  = - a2 + b2


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. november 2012 af mette48 (Slettet)

(a+b)^2 -2a(a+b) = (a+b)(a+b)-2a(a+b)  

gang ind i parenteserne, hvert led i første parentes ganges med hvert led i anden parentes


Skriv et svar til: Reducer (a+b)^2 -2a(a+b)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.