Matematik

sinus og cosinus

19. november 2012 af chrisiscool12 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey har brug for hjælp til nogle opgaver om sinus og cosinus.

 

Om en vinkel v vides , at cosv = 0,34. Bestem med 2 decimaler den vinkel mellem 0° og 180°, der passer i ligningen.

 

Om en vinkel v vides, at sinv= 0,6. Find de to vinkler (2decimaler) i intervallet [0°;180°] der passer i ligningen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvilke ligninger er der tale om?


Svar #2
19. november 2012 af chrisiscool12 (Slettet)

Tror at man skal selv bestemme ligning ud fra vinkelen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. november 2012 af mette48 (Slettet)

Skal man ikke bare slå det op og afrunde resultatet?

og så huske at der kan være mere end 1 løsning


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Dvs

1) v = cos-1(0,34)

2) v = sin-1(0,6) ∨ v = 180º - sin-1(0,6)


Skriv et svar til: sinus og cosinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.