Matematik

Hældningskoeffiienten

19. november 2012 af JensKN (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har en ligning 3x+y=2, jeg har isoleret y = 3x-2.

Er hældningskoefficenten 3? Hvis ikke hvordan finder jeg så den?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2012 af mathon

 

                          y = -3x + 2


Svar #2
19. november 2012 af JensKN (Slettet)

Ups, fik byttet om på 2 og 3x. Men er hældningskoefficenten så 3?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Start med at skrive det ordentligt op igen.


Svar #4
19. november 2012 af JensKN (Slettet)

Nu ved jeg det. Tusind tak for hjælpen :)

 


Skriv et svar til: Hældningskoeffiienten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.