Matematik

Isoler y - Liniær regression

19. november 2012 af quintt (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

Jeg skal isolere y i denne her liniære regression:

log(y) = 0.014511*x+2.52341

Skal jeg bruge 10logy til at isolere y?

 

Tak

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2012 af PeterValberg

ja

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
19. november 2012 af quintt (Slettet)

Jeg har fået nogle eksempler fra min lærer, så som denne:

logx = 0,4
10^(logx) = 10^(0.4)
x = 10^(0.4)

Men er det bare sådan her så:

100.014511*x+2.52341

Kan bare ikke se, hvor jeg finder y henne.


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det er korrekt. Du finder y på venstre side, idet

10log(y) = y = 100.014511*x+2.52341


Svar #4
19. november 2012 af quintt (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. november 2012 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Isoler y - Liniær regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.