Fysik

Halveringstiden

20. november 2012 af Cecillie95 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal udregne halveringstiden, men jeg er lidt i tvivl om my.. Eftersom, at det er en konstant, så tænker jeg, at det ikke er en jeg kan udregne, da jeg ikke kender X0.5.Synes bare heller ikke, at jeg umiddelbart kan finde et passende tal på nettet..


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. november 2012 af mathon

 

       tænker du på
       halveringstykkelsen X½

                                 I = Io·e•x


                                 (1/2)Io = Io·e

                                 (1/2) = e

                                 ln(2) = µ•

                                 = ln(2)/µ       ?

                                

                                


Skriv et svar til: Halveringstiden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.