Matematik

Differentielregning

20. november 2012 af kiiki (Slettet)

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2012 af grænseværdi (Slettet)

    f(x) = 5 • √(x) = 5 • x1/2

generelt

             f(x) = k • xn , hvor n,k ∈ R

             f '(x) = k • n • xn-1


                 


Svar #2
20. november 2012 af kiiki (Slettet)

tusind tak! nu kunne jeg huske det.. Perfekt


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2012 af grænseværdi (Slettet)

 hvorfor slette dit spørgsmål?


Svar #4
20. november 2012 af kiiki (Slettet)

det var ikke meningen. Jeg så at jeg havde lavet en stavefejl og ville derfor rette den, men det gik ikke helt som planen forstår du nok.


Skriv et svar til: Differentielregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.