Matematik

Optimering.

21. november 2012 af Mariekys (Slettet)

Hej jeg er meget i tvivl med denne opgave, og håber på hjælp.

Mange tak på forhånd :-)

Opgaven er blevet vedlagt, som vedhæftet fil :-)

Vedhæftet fil: Hjælp.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
21. november 2012 af nielsenHTX

indsæt V=500 og isolere h i udtrykket for V og indsæt det i udtrykket for A

du finder så minimum ved at løse A'(r)=0 (husk at tjekke det nu også er et minimum)


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. november 2012 af YesMe (Slettet)

V = 500 cm3

Isoler h i V's formel, og indsæt det i A's formel. Løs så ligningen A'(r) = 0.


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

I udtrykket for overfladearealet i opgaven indgår kun den krumme kegleflade (et kræmmerhus uden låg).


Svar #4
21. november 2012 af Mariekys (Slettet)

Jeg er lidt i tvivl om hvordan man skal gøre det. For den kommer ikke med et reelt reusltat :-/


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. november 2012 af YesMe (Slettet)

A(r) = π·r√(r2 + ((3·500)/(π·r2))2)

Løs A'(r) = 0.


Svar #6
21. november 2012 af Mariekys (Slettet)

Arhaa, tusind tak :-D


Skriv et svar til: Optimering.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.