Matematik

Hvordan isolere man x?

21. november 2012 af Imanalkole

3y = 24z/2x

 

her er opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvis der er tale om

3y = 24z / (2x)

ganger man med x og dividerer med 3y på hver side. Og så forkorter man talfaktorerne ned.


Svar #2
21. november 2012 af Imanalkole

Kan du uddybe det lidt? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvad er der at uddybe. Følg instruktionerne. Skriv med på papiret.

Gang med x

3yx = 12z .

divider med 3y

x = 4z/y


Svar #4
21. november 2012 af Imanalkole

Tusind tak for hjælpen! :)


Skriv et svar til: Hvordan isolere man x?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.