Matematik

Pålydende værdi af en sparekasse-aktie:

21. november 2012 af Sxizzor (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hey Folkens

Sidder med nogle matematik opgaver, og stødte så på denne opgave. Den lyder følgene:

Pålydende værdi af en sparekasse-aktie er 10.000 kr. Kursen er 425.

Kurs værdien er ___?

Skriv venligst en ligning ;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2012 af peter lind

værdi = pålydende værdi*kursværdi/100


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2012 af mette48 (Slettet)

#1 har rodet i begreberne

kursværdi = pålydende /100 * kurs

kursværdi =10000/100 *425 kr


Skriv et svar til: Pålydende værdi af en sparekasse-aktie:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.