Matematik

Grafens skæringer med akserne

22. november 2012 af hejmeddig4321 (Slettet)

Hej :-)

 

Har fået funktionen: f(x)=0.5x-sin(0.6x)+6

 

Jeg skal ud fra denne bestemme grafens akser, men hvordan er det nu lige man gør det?

 

mvh


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. november 2012 af grænseværdi (Slettet)

 Skæring med x-aksen: Sæt f(x) = 0    fordi y = f(x) = 0 er x-aksens ligning

 Skæring med y-aksen: Sæt x = 0       fordI x = 0 er y-aksens ligning


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2012 af Kulka1 (Slettet)

Skæring med x-aksen: Løs f(x)=0

skæring med y-aksen fås når x=0. 


Skriv et svar til: Grafens skæringer med akserne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.