Matematik

Hjælp til division!!!!!!

22. november 2012 af Awutt (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej jeg står med dette regnestykke: 1624 : 4

det der forvirrer mig, er at jeg på papiret får 46, men min lommeregner siger 406. Altså hvor kommer 0 ind i billedet? 

4  : 16 = 4

4: 24 = 6 

altså = 46

 

Tusind tak på forhånd!!!


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. november 2012 af PeterValberg

1624 = 1600 + 24

1624/4 = 1600/4 + 24/4 = 400 + 6 = 406

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2012 af grænseværdi (Slettet)

#1 = SMART !


Skriv et svar til: Hjælp til division!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.