Matematik

Solve mat

23. november 2012 af Snlrt (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej. Hvordan laver jeg nedestående opgave?.



Solve the following differential equations.

a. y'=x/(y2+1);
 

b. y'=√((xy) )(x>0), with the initial value condition y(1)=1


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Du har opgaven kørende her https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1269143 . Der er ingen grund til at starte den samme opgave i en ny tråd.


Skriv et svar til: Solve mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.