Matematik

m-n/√m+√n=√m-√n

26. november 2012 af cillebaek (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 


Hvis jeg har denne kvadratsætning m-n/√m+√n=√m-√n

hvordan kommer den så til at se ud? er det nogen der kan forklare mig det ? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2012 af mette48 (Slettet)

jeg forstår egentlig ikke dit spørgsmål og det er to tals sum gange de to tals differens du skal bruge her

m-n/√m+√n=√m-√n =

[√m2- √n2]/[√m+√n]=√m-√n

omskriver idet √m kaldes M og √n kaldes N

[M2-N2]/[ M+N] = [(M+N)(M-N)]/[M+N] forkorter med (M+N)                             

=M-N


Skriv et svar til: m-n/√m+√n=√m-√n

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.