Matematik

Hvordan finder jeg siderne a og c?

26. november 2012 af MikkelGG (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har et lille spørgsmål.. 

Hvordan finder jeg siderne a og c, når jeg har b som er 12? 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2012 af CM123 (Slettet)

du må da kende nogle vinkler i trekanten (hvis det er det du snakker om) 


Svar #2
26. november 2012 af MikkelGG (Slettet)

A= 20o

B= 70o

C= 90o

Men hvordan finder jeg siderne a og c? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du kender de tre vinkler og siden b. Trekanten er retvinklet, så man kan benytte formlerne for sinus og cosinus til vinklerne i en retvinklet trekant.

sin(A) = a/c , sin(B) = b/c


Svar #4
26. november 2012 af MikkelGG (Slettet)

Ok, tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Hvordan finder jeg siderne a og c?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.