Matematik

Vektor

26. november 2012 af 787 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg sidder nu og øve mig lidt i matematik, men jeg kan faktisk slet ikke forstår den her opgave ? er der nogen der kan løse den og forklare til mig hvordan har han gjordt det ?

opgave :

Bestem tallet T således at de to vektorer står vinkelret på hinanden :

vektor a = -4/7                 vektor b =( t+1)

tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2012 af Kulka1 (Slettet)

To vektorer står vinkelrette på hinanden, når prikproduktet/skalarproduktet mellem de to vektorer er lig med nul.

 


Svar #2
26. november 2012 af 787 (Slettet)

vil du beregne det så forstå jeg hvad du mener


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. november 2012 af PeterValberg

Løs følgende i t

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #4
26. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Prøv at bruge en mere læselig notation. Mener du

a = [-4 , 7] og b = [t , 1] ?

Løs så ligningen

a b = 0


Svar #5
26. november 2012 af 787 (Slettet)

1000 tak for hjælp til jer 3 :))


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.