Matematik

STX B maj 2012 med og uden hælpemidler

28. november 2012 af s0303 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg vil hjælpe min søn med at træne ham op til de skriftlige eksamner. Har derfor brug for lidt hjælp hurtigst mugligt helst inden fredag

Er der nogen hjælpelige folk der har udregningerne/facit til opgaverne fra STX B maj 2012 med og uden hælpemidler???

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2012 af Kulka1 (Slettet)

Jeg har ikke sættet. Men i kan altid skrive opgaverne ind, som i er i tvivl om med jeres udregninger og folk herinde kan tjekke dem igennem for jer. Det er vel bedre end intet. 


Svar #2
28. november 2012 af s0303 (Slettet)

Helt enig!

En funktion f er givet ved f(x)=-x^3+3x^2+x+4

Grafen for f har en tangent t med hældningskoefficient 4

a) bestem førstekoordinaten til røringspunktet for t

Help


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. november 2012 af YesMe (Slettet)

#2

Løs ligningen f'(x) = 4 mht. x


Svar #4
28. november 2012 af s0303 (Slettet)

Har simpelthen glemt alt om differentialregning, hvis den bare kunne løses ville det være en stor hjælp

 


Brugbart svar (2)

Svar #5
28. november 2012 af allan_sim

Hvordan skulle du kunne hjælpe din søn ved blot at få facit og fremgangsmåde, når du ikke selv kan huske differentialregning? Hvorfor skal det være inden fredag? Og hvor fremmelig er din søn, hvis du selv er 22 år?

Brugbart svar (0)

Svar #6
28. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Din søn er da nødt til at sætte sig ind i differentialregning, så lad ham selv prøve at differentiere funktionen. Man benytter den generelle regel

(a·xn)' = a·n·xn-1

som sikkert er angivet i bogen.


Svar #7
29. november 2012 af s0303 (Slettet)

#5
Hvordan skulle du kunne hjælpe din søn ved blot at få facit og fremgangsmåde, når du ikke selv kan huske differentialregning? Hvorfor skal det være inden fredag? Og hvor fremmelig er din søn, hvis du selv er 22 år?

Det derfor jeg søger hjælp her inde, så jeg også kan lære det!! Han skal op til en prøve her på fredag. Jeg har desværre ikke opdateret min profil i meget lang tid og nej jeg ikke 22 år.


Brugbart svar (0)

Svar #8
29. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#7

Så var det måske en ide, at du selv læser de kapitler i din søns bog, der drejer sig om differentialregning. Dine søforklaringer er så langt ude, at vi ikke rigtigt kan bruge dem til noget her.


Svar #9
29. november 2012 af s0303 (Slettet)

Ja, så må man tage det fra bunden af.


Brugbart svar (1)

Svar #10
30. november 2012 af YesMe (Slettet)

Ja, og? Så sletter du bare din bruger? Er det alt, du kan gøre????

Det kan ses tydeligt, at du lader som om, du har en søn der skal hjælpes, når det er dig, der har problemet. Altså din søn = din, i dette tilfælde.


Skriv et svar til: STX B maj 2012 med og uden hælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.