Matematik

Hjælp til Definitionsmængde (Dm)

28. november 2012 af Zippeeeet (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der evt. kan hjælpe med at finde definitionsmængden (dm) på følgende ligning:

√4-x=3

(Det skal forstille være en kvadratrod over 4-x)

På forhånd tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2012 af SuneChr

4 - x ≥ 0  ⇔  x ≤ 4

Du mener vel løsningen af ligningen?

4 - x = 32


Svar #2
28. november 2012 af Zippeeeet (Slettet)

Jeg mente egentlig kvadratroden af 4-x=3


Skriv et svar til: Hjælp til Definitionsmængde (Dm)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.