Fysik

Hasteeer!! v(t)=-Aωsin(ωt)

02. december 2012 af Sonja22 (Slettet)

Hvad står de for?  ω og t?

Opgaven er vedhæftet.

Tak på forhånd.

Vedhæftet fil: Fysik.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
02. december 2012 af jihudsif (Slettet)

hej, kan du hjælpe med noget engelsk?


Brugbart svar (2)

Svar #2
02. december 2012 af mathon


Svar #3
02. december 2012 af Sonja22 (Slettet)

Mathon tak! Men er stadig ikke med. Hvorfra får du 0,15 m? vmax =|  -ω•(0,15 m)•1 | = (2π)•(0,15 m) • f


Skriv et svar til: Hasteeer!! v(t)=-Aωsin(ωt)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.