Matematik

f'(x)

03. december 2012 af bobop (Slettet) - Niveau: A-niveau

En funktion f er givet ved at

f(x)=2x3-x2+3x

Jeg skal nu bestemme f ' (x), men er lidt på bar bund.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2012 af mathon

 

                      f '(x) = (2x3) '  +  (-x2) '  +  (3x) '


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2012 af cami541a (Slettet)

f(x)=2x3-x2+3x

 

f '(x)= 3*2x2-2x+3

f ' (x)= 6x2-2x+3


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2012 af Sonja22 (Slettet)

f`(x)=6x^2-2x+3


Svar #4
03. december 2012 af bobop (Slettet)

Hej jeg kunne godt bruge en smule forklaring for at forstå det. Og mange tak for hjælpen i øvrigt :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. december 2012 af SuneChr

Der gælder

(xn)' = n·xn-1

Den må da stå i bogen?


Skriv et svar til: f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.