Matematik

x * x / x = 5

03. december 2012 af vbronx (Slettet)

x * x  / x = en rest på 5

Du må kun bruge tallene 1 - 6 :))


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2012 af anonym000

Du skal jo bare prøve dig frem...

- - -

...............


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvordan skal det forstås? Forkort med x , x ≠ 0 .


Skriv et svar til: x * x / x = 5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.