Matematik

Værdimængde

05. december 2012 af MetteNielsen1993 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Billedet viser et damplokomotiv, hvor højden (i meter) over skinnerne af den vandrette stang, kobbelstangen, er mens lokomotivet kører. Her er t måltallet for tiden i sekunder.            

f(t)=0,328*sin(32t) + 0,948

Jeg har a) og b):

a) T=2pi/b=2pi/32=0,2

b) f=1/T=1/0,2=5,09

c) Bestem værdimængden for funktionen f

Hjælp :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at sin() antager alle værdier mellem -1 og 1 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2012 af lfdahl (Slettet)

Vm(f) = [0,328(-1)+0,948; 0,328(+1) + 0,948] = intervallet udspændt af funktionens max- og min-værdi


Svar #3
05. december 2012 af MetteNielsen1993 (Slettet)

hvorfor antager sin() at alle værdier er mellem -1 og 1?


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. december 2012 af SuneChr

# 0  Lad os se det gamle lokomotiv.

# 3  sinusfunktionen antager på enhedscirklen y-værdierne, for hvilke   -1 ≤ y ≤ 1 


Skriv et svar til: Værdimængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.