Matematik

Hjælp ligning

05. december 2012 af Hjælptaks (Slettet)

hvad er x her?

x+3=x-1
Tak på forhånd


Brugbart svar (3)

Svar #1
05. december 2012 af peter lind

Der er ingen løsning


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. december 2012 af aaaaaz (Slettet)

x+3=x-1 <=> x-x=3+1 <=> 0=4. FALSK. Dvs ligningen ingen løsninger har.


Skriv et svar til: Hjælp ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.