Kemi

Stofkonc.

06. december 2012 af Jegharbrugforhjælpp (Slettet) - Niveau: B-niveau

Så lige en tråd herinde.. 

 

Hvordan kan man beregne stofkoncentrationen ud fra: c= m/(M*V) 

 

Altså massen divideret med molarlarmassen ganget med volumen?? 
 

ved at n= m/M  og at c= n/V 

 

men hvordan kan man blande disse to formler sammen=???


Brugbart svar (2)

Svar #1
06. december 2012 af mathon

 

                               c = n/V = (m/M) / V =m/M/V = m / (M·V)


Skriv et svar til: Stofkonc.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.