Fysik

Densitet - fra g/cm^3 til kg

06. december 2012 af Keseny - Niveau: A-niveau

Ja, hvis man nu vil have densiteten i kg, hvordan gør man så?


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. december 2012 af mathon

 

                          g/cm3 = kg/dm3 = kg/L


Svar #2
06. december 2012 af Keseny

Er der nogle mellemregninger, man lige kan lave for at finde ud af det? Ved godt, det måske lyder dumt, men det er bare fordi, jeg fik at vide, det var noget i stil med: g/cm^3 = kg/(m/100)^3, så jeg er en smule forvirret.


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. december 2012 af mathon

 

                      g                                                                1000•g           kg
                   ------     som forlænget med 1000 giver      ------------- =    -----
                    cm3                                                           1000 • cm3       dm3


Skriv et svar til: Densitet - fra g/cm^3 til kg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.