Matematik

lignigssystem

09. december 2012 af silnul (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvordan løses ligningssystemet

x + 2y = 3x + y + 2

2x - 3y = -2y - 2

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2012 af mathon

                             

 

                 I:                 2x - y = -2
                 II:                2x - y = - 2

                     de to ligninger er identiske
   hvorfor
                     der er uendelig mange løsninger

 


Skriv et svar til: lignigssystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.