Matematik

sinus, cosinus eller tangens?

09. december 2012 af womb (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej! :)

Jeg har en blækmat for, hvor der er nogen trekants opgaver. og den ene kan jeg ikke finde ud af, har virkelig brug for hjælp...

 

opgaven lyder:

Lad ABC være en retvinklet trekant med <C= 90 grader, b= 3 og c= 5. beregn A og B.

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt formlerne for sinus og cosinus i en retvinklet trekant.


Svar #2
09. december 2012 af womb (Slettet)

og hvad er de? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. december 2012 af 1mitstudie (Slettet)

her er et godt link ,,,, vi elsker at se video :-) http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=nfMkORv6ybc&NR=1

et andt link knapt så godt men ser der på en lidt anden måde http://www.youtube.com/watch?v=5tp74g4N8EY&NR=1&feature=endscreen

men kender du teorien bag cos. sin. og tang. og trekantens indskrivelse i cirklen ,,,, desvære har jeg ikke lige et godt link liggende der forklare det ,..... det er godt at vide fordi man så får en logigsk forklaring på hvorfor dit og dat ,,,,, men måske der komme en venlig sjæl forbi der har en god link:


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

De er uden tvivl gennemgået i din bog.


Svar #5
09. december 2012 af womb (Slettet)

okay, mange tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. december 2012 af 1mitstudie (Slettet)

Det bedste jeg lige kunne finde ,,,, jeg har set det meget meget bedre og det her link giver jo ikke nogen forklaring men er meget sjovt og interaktivt ,,,, klik på en af ´prikkerne og før paremeterne for trekanten rundt ,    http://www.galapagos.dk/tema_geogebra_vis.asp?vis_id=enhedscirkel


Skriv et svar til: sinus, cosinus eller tangens?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.